Speciaal voor vrouwen die het zat zijn om op de automatische piloot te staan en gemotiveerd zijn om bewuster te gaan leven

Moe

Als je eens kritisch naar jezelf kijkt, hoe voel jij je dan echt? Ben je af en toe moe of ben je eigenlijk altijd moe? Voel jij je vaak overstroomd door de hoeveelheid aan prikkels en dingen die van je verwacht worden?

In een sleur 

Doordat je zo moe bent en alle ballen in de lucht aan het houden bent, is de kans super groot dat je in een sleur terecht bent gekomen. Je leeft volgens je agenda en volgens wat moet, maar cijfert jezelf daardoor totaal weg. Dagen, weken, maanden en jaren vliegen voorbij.

Twijfels houden de overhand

Je weet vaag nog wel wat je wilt, maar om tot actie over te gaan is echt een stap te ver. En omdat je niet tot actie overgaat, blijven de twijfels de overhand houden. Je blijft doen wat je altijd hebt gedaan. “Hoe doorbreek ik die cirkel?” vraag jij je af.

Keuzes maken vind je moeilijk

Helemaal als het over jezelf gaat vind je het lastig om keuzes te maken. Wil ik dit echt? Doe ik dit omdat ik dit wil of omdat het zo hoort? Wat wil ik eigenlijk? Is dit echt nodig? “Ach, het valt wel mee.” En door! Waardoor Self Care (the key naar een gezonder, relaxter en gelukkiger leven) way achterwege blijft.

Niet in lijn met jezelf

Als je al weet wat je graag wilt, stel je het uit. Je leeft niet in lijn met jezelf, met vage klachten, stress & overleven als gevolg. Je weet dat je niet het eeuwige leven hebt, dus ergens kriebelt het om het anders, beter voor jezelf, te gaan doen.

Midden in de natuur, weg van huis, leer jij jezelf en alles over de krachtige Self Care tools kennen. Ontdek je wat jij echt wilt, stop je de automatische piloot en start jij met bewuster leven!