Persoonlijke coaching

Je hebt al tijden je best gedaan om ergens uit te komen. Je blijft maar proberen en toch val je steeds weer terug. Om moedeloos van te worden. Het is niet dat je het niet kan, maar soms heb je een lifecoach nodig die je helpt om kritisch naar jezelf te kijken. Wat wil je? Wat mis je? Waar heb je behoefte aan? Volgens welke waarden wil je leven en hoe wil jij je leven indelen?

Zodat je aan het einde van je leven kan zeggen: “Ik heb geleefd volgens mijn regels, ik ben trouw gebleven aan mezelf en heb daardoor fantastische momenten beleefd!” 

Wij weten hoe het voelt om flink vast te zitten. Jaren lang hebben we op de automatische piloot geleefd, totdat we de noodzaak voelden om te veranderen. We wilden leven! We hebben in onszelf geïnvesteerd en daar plukken we tot op de dag van vandaag nog steeds de vruchten van.

Onze ervaring nemen we mee tijdens de 1 op 1 coaching-sessies en ook tijdens lezingen en trainingen. We delen alle inzichten, tips, oefeningen en eye-openers met je, zodat jij ook gaat leven! 

Tijdens het kennismakingsgesprek kan je je vragen aan, 1 van, ons stellen en kunnen we van beide kanten aanvoelen of er een klik is. Ben je daarna enthousiast en gemotiveerd om aan de slag te gaan? Dan plannen we het eerste live coachmoment in!

Veel voorkomende vragen:

Wordt de coaching vergoed? Niet door de zorgverzekeraar, maar de meeste organisaties bieden wel financiële ondersteuning voor coaching, zodat werknemers gelukkig en gezond blijven werken. Vraag aan je leidinggevende of dit ook voor jouw organisatie geldt.

Ik woon niet in de buurt, maar wil wel graag door jullie gecoacht worden. Kan dat? Ja, dat kan! Vraag tijdens de kennismaking naar de mogelijkheden.

Zijn de 1 op 1 coaching-sessies met jullie allebei? Nee, dat is met 1 van ons. Tijdens de kennismaking komen we er vanzelf achter met wie je de beste match hebt.

Ja, ik wil graag een Face-Time kennismaking afspreken!

Laat hier je vraag en contactgegevens achter. We nemen z.s.m. contact met je op!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.