Persoonlijke coaching

Je hebt al tijden je best gedaan om ergens uit te komen. Je blijft maar proberen en toch val je steeds weer terug. Om moedeloos van te worden. Het is niet dat je het niet kan, maar soms heb je een lifecoach nodig die je helpt om kritisch naar jezelf te kijken. Wat wil je? Wat mis je? Waar heb je behoefte aan? Volgens welke waarden wil je leven en hoe wil jij je leven indelen?

Zodat je aan het einde van je leven kan zeggen: “Ik heb geleefd volgens mijn regels, ik ben trouw gebleven aan mezelf en heb daardoor fantastische momenten beleefd!” 

Tijdens het gratis telefonische LEVEL-gesprek maak je niet alleen kennis met 1 van ons, maar ontvang je ook meteen waardevolle inzichten die je meteen doen opleven!

Veel voorkomende vragen:

Wordt de coaching vergoed? Niet door de zorgverzekeraar, maar de meeste organisaties bieden wel financiële ondersteuning, zodat werknemers gelukkig en gezond blijven werken. Vraag aan je leidinggevende of dit ook voor jouw organisatie geldt.

Ik woon niet in de buurt, maar wil wel graag door jullie gecoacht worden. Kan dat? Ja, dat kan! Vraag tijdens het LEVEL-gesprek naar de mogelijkheden.

Ja, ik wil graag een LEVEL-gesprek afspreken!

Laat hier je vraag en contactgegevens achter. We nemen z.s.m. contact met je op!