Fysieke training

Wil jij fit de zomer in? Dan is dit het moment om te starten met trainen!

Ben je op zoek naar een gezondere levensstijl, maar heb je geen idee wat bij je past? Wil je graag een fit lijf, maar weet je niet hoe? Val jij steeds weer terug in je oude patroon en gewoonten na een avontuurtje in de sportschool of een dieet? Dan is sporten onder begeleiding van Maarten iets voor jou!

Wat maakt deze manier van sporten bijzonder?

—> Voor elke training ontvang je een motivatie-berichtje.

—> De coaching houdt niet op bij alleen de training. De rest van de week word je, indien gewenst, gemotiveerd om in beweging te blijven.

—> Heerlijk in de buitenlucht!

—> Je traint in een groepje van max. 6 deelnemers: geen ruimte om te ‘smokkelen’ en volop aan de bak!

Wanneer?

Maandag 9.15 uur | Woensdag 18.30, 19.15 uur en 20.00 uur | Locatie: de Lindewijk, Wolvega

Waarde:

€45,- per maand ( 1 keer per week trainen)

€85,- per maand ( 2 keer per week trainen)

Wat is HIIT?

Hoge Intensiteit Interval Training is een training methode welke is bedoeld om prestaties te verbeteren doormiddel van relatief korte training sessies. Ondanks dat er gebruik wordt gemaakt van relatief korte cardiovasculaire trainingen, heeft HIIT een zeer positieve invloed op het metabolisme en met name op de vetverbranding.

HIIT verhoogt het metabolisme zowel aeroob als anaeroob, stimuleert de groeihormoon productie en het vergroot de explosieve kracht. Daarnaast wordt ook het cardiovasculaire uithoudingsvermogen verbeterd. Onderzoek toont aan dat HIIT een effectiever hulpmiddel is bij het verbranden van vetweefsel, dan een reguliere lage intensiteit training (bijv. hardlopen). 

Een HIIT-sessie bestaat uit een warming-up, gevolgd door 3-5 ronden van 5 of 6 oefeningen met een hoge intensiteit (bijna maximaal), met tussen de oefeningen door een korte periode van rust. De training eindigt met een cooling-down. De trainingen vinden allemaal plaats in de buitenlucht, op verschillende locaties.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

Recensies van deelnemers:

“Een motiverende, positieve HIIT training. Heerlijk buiten sporten. Met een voldaan gevoel naar huis!” Willemien

“Helemaal gesloopt na de eerste keer, maar na een paar weken trainen weet je niet beter. Heerlijke workouts in een korte tijd!” Peter

“Het begin is het moeilijkst, maar van tevoren nooit gedacht dat sporten met de methode van Maarten zo leuk zou zijn!” Gemma

“Maarten stimuleert je om door te zetten en niet op te geven!” Willemien

“Dankzij deze trainingen heb ik mijn kracht weer terug. Ik kan zelfs weer langere afstanden hardlopen. Ik had mij in eerste instantie opgegeven voor drie maanden, maar ik wil niet meer zonder, dus ik ga ermee door!” Kitty

Aanmelden HIIT Workout

Weet je niet of deze manier van sporten bij je past?

Daar kom je maar op 1 manier achter 😉 

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.