Op zoek naar coaches met levenservaring & veel kennis?

Staat jouw hoofd continu aan?

Zijn de indrukken en prikkels die jij dag in dag uit krijgt dusdanig veel dat je hoofd vaak op ontploffen staat? Maak jij je zorgen en pieker je veel?

Geeft je lichaam al enige tijd aan dat het teveel is?

Hoofdpijn, een vol gevoel in je hoofd, nekklachten, last van je buik, een hoge ademhaling, hartkloppingen, oververmoeid, moeite met nadenken en concentreren, snel geïrriteerd, ongezonde leefstijlkeuzes en/of trek je je terug? En merk je de spanning niet alleen bij jezelf, maar vind je deze ook terug op je werk en in je relatie?

Ben jij al bij meerdere hulpverleners geweest en mis je iets?

Dan kan het zijn dat er bijvoorbeeld alleen aandacht is gegeven aan mindset of voeding. Helaas is dit niet voldoende. Jouw lichaam bestaat uit meerdere ‘onderdelen’. Deze samen zorgen voor een werkend geheel. Fix je maar 1 onderdeel, dan zal je daar maar even plezier aan hebben, maar niet voor altijd. Wij geven bewust aandacht aan 7 levels, zodat jij volledig herstelt en daardoor weet hoe jij een terugval voorkomt en hoe jij jouw energieke leven kan behouden!

Weet je niet goed wat jij graag wil?

Dan is het lastig om keuzes te maken. Dit zorgt voor een onverzadigd en ontevreden gevoel, wat maakt dat alles uit balans raakt. Daarbij is het niet weten ook nog een aanleiding om maar met de flow van een ander mee te gaan, waardoor jij jezelf stap voor stap kwijtraakt.

oorzaak van stress en burn-out

Herstel volledig van angst-stress-paniek-spanning&burn-out

Herstellen van stress- en burn-outklachten is hartstikke mogelijk, maar als je al het een en ander hebt geprobeerd zonder een blijvend resultaat, dan kan het zijn dat jouw vertrouwen steeds minder wordt. Wij geven jou het vertrouwen terug door ons coachprogramma Personal Life Levels!

Wij zien jou als persoon

Niet als nummertje zoveel en niet volgens een label. Tijdens ons coachprogramma staan wij persoonlijk elke dag voor je klaar. Jouw leven gebeurt immers tussen de coachmomenten door, dus logischerwijs dat daar de uitdagingen en jouw persoonlijke groei ligt. En groei laten wij niet liggen!

Zelfkennis: de basis voor energie & positiviteit

Als jij goed voor jezelf zorgt, doet waar jij echt blij van wordt, weet wat je niet wilt en weet wat jij wel wilt, bewust bent van hoe jij uit balans bent geraakt en je weet hoe jij in balans kan blijven, dan kan jij het vol vertrouwen na ons programma helemaal zelf!

7 levels & 24/7 coaching

De eerste 3 levels ( Wake Up Call, Motivation, Beliefs) komen tijdens de LIVE dag aan bod, want hiermee bouw jij het fundament. Met de levels: ‘Motion, Feed Yourself, PrioTime & Relax’ die daarna komen ga jij het fundament verder uitbouwen en behouden met een authentiek leven als gevolg!

Unieke locatie midden in de natuur

Wij coachen in Oldeholtpade, op een prachtige locatie, midden in de natuur. Voor de LIVE dag is het essentieel om naar ons toe te komen. De rest van de coachmomenten kunnen ook op afstand, mocht je niet in de buurt wonen. Deze worden net zo waardevol ervaren als real life!

3 coachmomenten

6 coachmomenten

Het totaal plaatje

WhatsApp