Herstel volledig van stress, spanning en burn-out klachten aan de hand van Personal Life Levels en de unieke 24/7 coaching!

Even levelen..

Heb je last van overprikkeling? Zijn de indrukken en prikkels die je overdag krijgt dusdanig veel dat je hoofd vaak op ontploffen staat en je ’s avonds echt moe bent? Moet je bijkomen van verjaardagen en ga je met tegenzin naar drukke gelegenheden?

Geeft je lichaam al enige tijd aan dat je op de rem moet trappen? Denk aan: hoofdpijn, vol gevoel in je hoofd, nekklachten, last van je buik, misselijkheid, hoge ademhaling, hartkloppingen, oververmoeidheid, moeite met nadenken en concentreren, snel geïrriteerd, ongezondere leefstijlkeuzes en/of trek je je terug?

Geeft je omgeving aan dat je het rustiger aan moet doen?

Loopt het op je werk niet zo als je zou willen?

Ben je al bij meerdere hulpverleners geweest en blijf je terug vallen?

Heb je regelmatig strijd met jezelf en je naasten?

Cijfer je jezelf weg?

Volg je te weinig je gevoel en doe je teveel wat een ander van je verwacht?

Ervaar je het leven soms echt als to much en vraag je je wel eens af hoe anderen dit allemaal wel voor elkaar krijgen?

Verlang je naar rust in je hoofd?

Vind je dat je het allemaal alleen moet kunnen?

Ik heb 4 programma’s voor je klaarstaan, waar er 1 is die perfect bij jouw situatie aansluit!

De aanleiding om met het coachtraject was helemaal niet leuk en toch heb ik het als een feestje ervaren. Ik kan echt zeggen dat Personal Life Levels voor mij levensveranderend is geweest!

Al hadden jullie in België of Frankrijk gezeten, dan was ik ook naar jullie toe gekomen, wat een waardevol traject!

Volledig en voor altijd herstellen.

Dat is wat wij super belangrijk vinden. Dat je er voor altijd waarde uit haalt. Veel van onze clienten hebben voordat ze ons contacten al verschillende hulpverlening gehad. Dat hielp altijd eventjes, maar daarna vielen ze altijd weer terug, met frustratie, verdriet en minder vertrouwen als gevolg.

Wij zien jou als persoon. Niet als nummertje zoveel. Tijdens ons traject hebben we aandacht voor jou. Wat leeft er? Wat is voor jou belangrijk? Waar heb je behoefte aan? We helpen jou jezelf op 1 te zetten, zodat je stopt met jezelf weg te cijferen.

Als jij goed voor jezelf zorgt, doet waar je echt blij van wordt, je weet wat je niet wil en weet wat je wel wil, je bewust bent van hoe je uit balans bent geraakt en je weet hoe je in balans kan blijven, dan kan je het na ons traject helemaal zelf.

Hoe? Door aandacht te geven aan 7 levels. De 1e 3 zijn het belangrijkste, want hiermee bouw je het fundament. Met de 4 die daarna komen ga je het fundament bouwen en behouden! En dat is het grote verschil met de reguliere hulpverlening. Zij focussen vaak maar op 1 of 2 pijlers. Wij op 7. Daarnaast zijn wij ervaringsdeskundigen en bieden wij jou de ideale combinatie van begrip, herkenning, ervaring en kennis.

Wist je dat 80% niet uit onze omgeving komt en bereid is om voor de LIVE dag meerdere uren in de auto te zitten? De momenten die daarna komen zijn net zo waardevol m.b.v. (beeld)bellen!

De inhoud van het 5 of 12 maanden programma is:

LIVE DAG: Je start met een persoonlijke LIVE dag onder begeleiding van ons Maarten en Inge, waarin jij op een relaxte manier kennis maakt met Personal Life Levels. Deze dag ga je bouwen aan je fundament met de 1e drie levels: Wake Up Call, Motivation en Beliefs. De basis waarop je altijd kan terugvallen, op een positieve manier!

ZES of TWAALF 1 op 1 COACHMOMENTEN: Na de LIVE dag word je met persoonlijke aandacht door Inge gecoacht. Deze momenten zijn live of m.b.v. beeldbellen.

150 of 365 dagen WHATSAPP COACHING: Inge staat dagelijks voor je klaar, want de meeste levenslessen vinden plaats buiten de coachmomenten om, in je echte leven!

10 DAAGSE COACHING VOEDING-HORMOON-EXPERT: Dit programma is inclusief 10-daagse begeleiding door Li-Ann van Groen, voeding-en hormoonexpert. Zij zorgt ervoor dat je energieniveau en hormoonhuishouding weer in balans komt!

Het kan zijn dat je alleen voldoende hebt aan een goede kickstart. In dat geval kan je kiezen voor 30 of 90 dagen coaching.

Dit kan door 1. de LIVE dag te combineren met 30 dagen Whats App Coaching en 1 Coach Call of 2. ZES keer 1 op 1 coaching in combinatie met 90 dagen Whats App Coaching.

Benieuwd welke optie perfect bij jou aansluit? Vraag vrijblijvend een waardevol LEVEL gesprek aan en dan kan ik je adviseren welk programma het beste bij jou past!