Steun je ons?

Van dichtbij hebben wij meegemaakt hoe het is om iemand te verliezen aan melanoomkanker. De impact die deze ziekte heeft is verschrikkelijk. De machteloosheid is het ergste. Je kan zo weinig doen, behalve er zijn en het ondergaan.

Daarom vinden wij het belangrijk dat er meer bewustwording rondom melanoom moet komen. Het staat namelijk in de top-3 van kankersoorten onder jonge mensen.

  • Wat is een melanoom?
  • Hoe herken je een verdacht plekje?
  • Waar moet je op letten?
  • Wat kan je zelf doen om de kans op huidkanker te verkleinen?

Wacht niet af en laat je informeren, als je er vroeg bij bent is kans op genezing het grootst! Al deze info en adviezen kan je vinden op www.stichtingmelanoom.nl

Ons doel
Meer aandacht voor melanoom!

Hoe willen we dat bereiken
Op 29 september 2019 gaan wij samen de halve marathon van Texel lopen. We houden van de Waddeneilanden, het strand, de zee, de ruimte… Dit is voor ons de perfecte plek om zo’n mooie en bijzondere uitdaging aan te gaan. Het zal pittig worden, zowel fysiek en emotioneel, maar we voelen ons gesterkt door het feit dat we op deze manier van betekenis kunnen zijn.

We hopen dat we een mooi bedrag bij elkaar verzamelen zodat de stichting nog meer informatie over melanoom kan geven. Wij komen in beweging voor Stichting Melanoom, steun je ons?

Maarten & Inge