⭐ “Inspirerende workshop over bewustwording. Verspil je kostbare tijd niet en streef je dromen na!” ⭐

Inspiration

Wat is een Inspiration?

De Inspiration is een inspirerende lezing van een uur, die wordt gegeven aan de hand van inspirerende videomateriaal, informatieve verhalen en inzichtgevende oefeningen. Het is een laagdrempelige manier van het verkrijgen van nieuwe inzichten en eye-openers! Je hoeft geen burn out te hebben om deel te nemen. Ook als je rondloopt met de vraag ‘Is dit het nou?’, meer uit het leven wil halen of benieuwd bent naar onze diensten, is deze lezing een snelle manier van het verkrijgen van antwoorden.

⭐ “In korte tijd krijg je erg veel inspiratie op verschillende vlakken. Het wordt duidelijk verteld, afwisselend, en mooi gebruik van eigen ervaringen. Top!” ⭐

⭐ “Eye-opener. Besef dat er meer uit je leven te halen is. Blijf dromen, maar leef ze ook na!” ⭐

Voor wie?

Voor zowel particulieren als bedrijven. Het is een perfecte eerste stap om laagdrempelig kennis te maken met ons als coaches en onze diensten.

De Inspiration wordt vaak ingezet als start van een samenwerking met een organisatie. Tijdens een kennismaking kunnen alle opties worden besproken. Wij leveren zorg op maat. Wat hebben de werknemers nodig, en ook belangrijk, wat is de behoefte van de werkgever?

“Erg inspirerend! Heel duidelijk komt naar voren dat je NU leeft en verandering kunt aanbrengen.”

“Het heeft nog meer mijn ogen geopend. Ik was hier al mee bezig, maar door deze workshop wil ik nog meer voor het leven gaan!”

“Een eye-opener! Hoe wil IK mijn leven leven. Confronterend, maar absoluut leerzaam. Duidelijk dat er iets kan veranderen, als de wil er maar is. Mooi om te zien met hoeveel passie jullie dit doen!”

Deze presentatie/lezing is op locatie (intern of extern) te reserveren voor kleine en grote groepen. 

Inspiration aanvragen

In korte tijd veel nieuwe inzichten!

Op locatie (intern of extern)!

Originele invulling voor teambuilding, een beurs of festival!

Vraag vrijblijvend een offerte op. Geef hierbij aan om hoeveel personen het gaat. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.