Waar geef jij je tijd aan uit?

Zo bewust we altijd maar bezig zijn met hoeveel geld er in en uit gaat. Zo onbewust geven we veel van onze kostbare tijd weg en pakken we niet de hoeveelheid tijd voor onszelf die we zo nodig hebben.

Hoeveel tijd geef jij weg aan dingen die je eigenlijk helemaal niks opleveren? Denk aan: Piekeren, uren rondlopen met een situatie in je hoofd die je niet lekker zit, tot hoofdpijn en irritatie aan toe. Denk aan: Wekenlang rondlopen met het idee dat je hulp moet vragen om die klusjes in en om huis af te laten maken. Denk aan: Al die momenten waarop je JA zegt tegen verzoeken van buitenaf die je eigenlijk helemaal niet wilt doen. Denk aan: De baan die je week in week uit doet, maar helemaal niet zo leuk vindt. Denk aan: Alle maanden of misschien wel jaren waarin je niet lekker in je vel zit, omdat je niet doet wat je eigenlijk wilt doen.

Hoeveel tijd neem jij voor jezelf zodat jij echt gelukkig kan zijn? Denk aan: Een moment voor jezelf: Yoga, een meditatie, een ochtendwandeling, luisteren naar een fijne inspirerende podcast, een boek lezen, een kopje thee in de zon, een fijn gesprek met je vriendin, knuffelen op de bank met je kinderen, met aandacht eten maken dat goed voor je is, werk doen waar je hart sneller van gaat kloppen, een cursus volgen die je enthousiast maakt.

Maak de balans eens op. Hoe staat jouw tijdsindeling ervoor? Geef je teveel van je kostbare tijd weg? Neem je te weinig tijd voor jezelf?

Tijd is het meest kostbare bezit dat we hebben. Er komt een dag dat je geen tijd meer hebt. En tijd is iets wat we niet kunnen kopen….

Heeft dit iets met je gedaan? Voel je de behoefte om het hier even over te hebben? Vraag een gratis, vrijblijvend en waardevol LEVEL gesprek aan. Het mooie daarvan is, dat jij op het moment dat je mij een bericht stuurt, de balans alweer aan het terugvinden bent. Het is namelijk een moment voor jezelf!

Liefs Inge