Geschreven door: Inge

Nog snel even dit regelen, oh ja, dat moeten we ook niet vergeten… Voor je het weet prop je de weken voor de vakantie overvol. Gevolg: oververmoeid de vakantie in, ontwenningsverschijnselen, je kan moeilijk de rust vinden, geniet minder en hebt alle voorpret gemist….

Wil je dit voor zijn? Onderneem actie en lees onderstaande tips:

Plan bewust de laatste weken voor je vakantie ruimtes met ‘niks’ in je agenda. Op deze manier geef je jezelf tijd om te wennen aan tijd voor jezelf. Doe je dit niet? Dan is de kans op ontwenningsverschijnselen erg groot tijdens de eerste week vrij. Mocht je hier sowieso last van hebben, gedurende het jaar, bijvoorbeeld in het weekend? Dan is het tijd om eens kritisch te gaan kijken naar jezelf en de balans. Vraag gerust een vrijblijvend advies aan via deze link.

Bekijk elke dag foto’s of filmpjes van je vakantiebestemming. Gegarandeerd voorpret! Je stuurt signalen naar je brein die blij worden van de komende periode, wat automatisch zorgt voor balans en ontspanning. Ga je niet op vakantie? Geen probleem! Ga dan alvast bedenken en onderzoeken wat je graag zou willen doen.

Focus op momenten en kansen. Je kent het vast wel. Als je ergens mee bezig bent, dat er meer van dat soort momenten of ‘toevalligheden’ op je pad komen. Dat is de kracht van focus. Je komt in een flow en geniet volop van de mogelijkheden. Klinkt heerlijk toch?Wil jij dat ook? Dat kan. Vraag een gratis LEVEL gesprek aan.

Investeer in een blijvend vakantiegevoel. Hoe zonde is het dat je alles op alles zet, zowel persoonlijk als financieel, om maar een mooie vakantie te beleven. Want dat is hét moment om uit te rusten en bij te komen….. Besef dat tijd altijd kostbaar is. Niet alleen de tijd gedurende de vakantie. Er blijven nog 49 weken over in jouw jaar die zorg en aandacht nodig hebben. Investeer je in al je tijd? Dan zal je merken dat je niet meer toe bent aan vakantie, maar dat je flow gedurende het jaar aanwezig zal zijn!

Heb je vragen over de tips? Neem gerust contact met ons op.

Fijne vakantie!

Maarten&Inge