Geschreven door: Inge

Thuis met een burn-out. En dan?

Dat moment herinner ik me nog zo goed. Ik kon niet meer. Ik kon niet anders, dan me ziek melden. En niet voor een paar dagen. Ik voelde wel dat dit voor een langere tijd zou zijn.

Mijn hoofd dacht wat anders. ‘Even een paar dagen rustig aan en dan gewoon weer verder.”

Daar zat ik dan. Thuis. Op de bank. En nu? Ik zat nog volop in de modus van ‘moeten’ en leven volgens verwachtingen. Maar het enige wat ik nu moest was niks.

Helemaal niks. En dat is ontzettend moeilijk. In mijn hoofd dan. Want mijn gevoel en lijf fluisterden rust. Ga slapen. Doe niks. Laat me met rust.

In zo’n periode krijg je, al is het goed bedoeld, de wereld aan adviezen. Sommigen raken je en maken dat je je nog waardelozer voelt. Sommigen voelen goed en voer je uit.

Ik ben ervan overtuigd dat je als je leert af te stemmen op wat je onderbuik vertelt, je het juiste voor jezelf doet. In de periode van herstel heb je rust nodig. Stilte. Hoe moeilijk ook maar de rust en bezinning is de basis voor je verdere stappen.

In mijn webinar ‘Thuis met een burn-out. En nu?’ deel ik mijn ervaring met je. Ik zal niet zeggen dat mijn ervaring jouw ervaring moet worden. En de tips die ik geef, hoef je niet uit te voeren. Het is jouw proces. Jouw burn-out. Jouw periode. Jouw leven. Hetgeen wat ik je wel wil geven is een stukje herkenning.

Hoe alleen je je ook voelt, er is altijd iemand die je aan de hand kan meenemen.

Stapje voor stapje.

Het webinar geef ik op 2 momenten. Maandag 28 oktober om 10 uur en vrijdag 1 november om 10 uur. Om je energielevel te sparen duurt het een klein uurtje.

Via deze link kan je je vrijblijvend aanmelden.

Liefs Inge