Geschreven door: Inge

“Ik kom er maar niet aan toe.” 

“Het is al bijna zomervakantie!”

“De tijd vliegt!”

“Is het al een jaar geleden?”

Bovenstaande zinnen klinken je vast bekend in de oren. Samengevat, de meeste mensen vinden dat de tijd te snel gaat en hebben voor hun gevoel geen tijd over om de dingen te doen die ze graag willen. Afspreken met oude schoolvrienden, een dagje weg met broers en zussen, impulsieve bezoekjes brengen aan de buren, een stedentrip met een vriendin of een stoer mannenweekend naar de Ardennen. 

Voor je het weet (lees: voordat je geen actie onderneemt) is het jaren geleden of kan je de laatste keer misschien niet eens meer herinneren. En het leven gaat juist om herinneringen maken.
Want let op:

Deze momenten samen zijn het meest dierbaar als het einde nadert… Wat staat er in jouw museum?

Wensen blijven wensen, dromen blijven dromen en het leven wordt geleefd volgens verwachtingen en verplichtingen van….wie eigenlijk?

Sta jij zelf wel aan het stuur? Heb jij de regie over jouw leven? Of wordt jouw leven bepaald (beter gezegd, laat jij bepalen) door een ander?

Het mooie is dat jij wel zelf de keuze hebt over hoe jij je kostbare tijd wilt indelen. 

Het gevaar van het idee hebben dat je zelf geen keuze hebt is dat je in een bepaalde vorm van acceptatie terecht komt. ‘Het is nu eenmaal zo, we hebben het gewoon te druk..’ Het gevolg daarvan is dat je niet meer kan antwoorden op de vraag wat je graag zou willen zien, doen en beleven. Er is te lang geen aandacht aan gegeven, waardoor ze zijn ondergesneeuwd.

Maar, 1 grote troost! Ze zijn er nog wel!

Deze ontdekkingstocht duurt niet lang en kan zelfs vanaf je luie bank met een kopje thee erbij. Wij hebben namelijk speciaal voor jou een online cursus gemaakt. Deze bevat 5 lessen, die je 5 weken lang, elke week 1, automatisch in je mailbox ontvangt.

Je leert jouw dromen kennen, waar jij je van nu af aan op wilt focussen en je leert mooie momenten herkennen en beleven. Het belangrijkste punt, nu we het toch over tijd hebben: Je wordt bewust gemaakt hoe jij je tijd tot nu toe hebt ingedeeld.

En vanuit deze bewustwording ga jij je leven opnieuw inrichten, zoals JIJ het wilt!

Veel plezier!

Maarten&Inge