In 1 stap van willen naar doen!

Er is een groot verschil tussen kennis tot je nemen en kennis toepassen.

“Als alles over persoonlijke ontwikkeling al op internet en in boeken te vinden is, waarom zou ik dan een coach nodig hebben?” is een vraag die onlangs voorbij kwam.

Het klopt inderdaad dat er heel veel over persoonlijke ontwikkeling te lezen is. Typ de vraag ‘Hoe kom ik in balans?’ in de zoekbalk van Google in en je ontvangt duizenden resultaten. Je klikt een link aan die je aanspreekt, leest eens een blog, download een gratis E-book en denkt na over de kennis.

Vervolgens probeer je een tip uit die je uit het E-book hebt gehaald en houdt dit enkele dagen vol, waarna je al snel weer terugvalt in je oude bestaande gewoonten. Het gevoel van falen komt naar boven, wat frustratie en verdriet oproept.

En daar ben je echt niet de enige in. Als je echt iets wilt veranderen, is daar nu eenmaal tijd, aandacht, oefening en, je raadt het al, een coach voor nodig.

Je moet namelijk in actie komen om informatie toe te gaan passen. Alleen door te gaan doen creëer je een nieuwe mindset en verander je patronen.

Veel mensen blijven hangen tussen iets willen en iets echt gaan doen. Het gewenste gewicht, de lang gekoesterde droom om te gaan backpacken of de vrijheid waar ze zo naar verlangen, krijgen ze pas als ze gaan DOEN.

Een lifecoach helpt jou om in beweging te komen en te blijven.

Je proces verloopt sneller, je valt minder snel terug en je leert hoe je dit nieuwe patroon leert vast te houden, met meer energie, rust, vrijheid, enthousiasme en tijd als gevolg!

Neem een topsporter als voorbeeld. De sporter zelf heeft talent. Dat is een feit. Maar dat talent blijft alleen groeien door dit aandacht te geven en door de begeleiding van verschillende coaches. De coaches zorgen ervoor dat ze scherp blijven, het grote doel voor ogen houden en dat ze zich mentaal en fysiek  voeden met dat wat goed voor hun is.

Ook ik benader met regelmaat andere hulpverleners als ik ergens niet uitkom. Of dat nu op persoonlijk of zakelijk vlak is, er is altijd iemand die ergens meer kennis van heeft dan ik. Zo blijf ik leren, mijn nieuwsgierigheid en kennis voeden en groei ik. En van dat groeiproces krijg ik weer energie!

Wat zou jij graag willen veranderen? Wil je meer tijd voor jezelf? Ben je toe aan rust in je hoofd en leven? Wil je graag afvallen? Of positiever denken? Het is allemaal mogelijk.

Ook jij kan je leven vormgeven zoals jij dat wilt. De oplossing zit in jezelf. Ben je bereid om te gaan DOEN? Neem contact met me op. In een gratis LEVEL gesprek luister ik naar je, voel ik wat aandacht nodig heeft en krijg je een persoonlijk advies waar je meteen mee aan de slag kan.

Liefs Inge