Geschreven door: Inge

De zomer is bijna voorbij, het wordt eerder donker ’s avonds. Iedereen in je omgeving zit weer volop in het ritme van werken, huishouden, kinderen naar sport brengen etc. Je voelt je wat geleefd en hebt minder energie en inspiratie om iets te ondernemen.

Dit kunnen tekenen zijn van de welbekende herfstdip. Wat aan de ene kant prima is. Even niks, even terug naar een kleinere wereld met alleen jezelf. Die rust ben je nodig.

De seizoenen zijn er ook in een mensenleven. Je groeit, leert, laat los en maakt ruimte voor iets anders wat weer tot bloei komt.

De dip kan ook als vervelend worden ervaren. Want wat moet je nou ’s avonds doen? Kan je de rust niet vinden? Word je er juist onrustig van? Slaap je daardoor slecht en kan je er ’s ochtends maar moeilijk uitkomen? Ga je op de overleefstand en kijk je zo uit naar de lente, waardoor je een paar maanden van je leven mist?

Dat is zonde. En het hoeft niet zo te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat jij je gedachten kan sturen naar het positieve. Naar de mogelijkheden. Naar je kansen. Naar de ruimte. Naar rust. Naar genieten. Ook in de herfst en in de winter.

Als je maar de juiste handvatten hebt. En die kan ik je geven. Om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren en motiveren dit jaar de dip te skippen, organiseer ik op 23 september om 20.00 uur een gratis live webinar.

Ik deel alles met je, want ik gun je dit seizoen. Er liggen zoveel mogelijkheden. Voor jou. Zodat je gaat leven in plaats van overleven.

En…. ik geef aan de deelnemers ook nog iets fantastisch weg, dus wees erbij! Verzeker jezelf van een plek en registreer je nu via deze link.

Liefs Inge